11.1 C
Deurne
zaterdag 23 september 2023
Home- DeurneParochie Heilige Willibrord Deurne wil online contact met inwoners voortzetten

Parochie Heilige Willibrord Deurne wil online contact met inwoners voortzetten

De Parochie Heilige Willibrord in Deurne is deze week gestart met een eigen Facebookpagina om hun parochianen te informeren. Na het vertrek van pastoor Paul Janssen die zeer actief was op social media, is volgens het team van het Parochiecentrum gebleken dat er behoefte is aan de online interactie die Janssen voorheen in Deurne voor zijn rekening nam.

De pastoor plaatste wekelijks inspirerende teksten, foto’s en andere wetenswaardigheden op zijn Facebookpagina. Dat doet hij nog steeds maar nu met betrekking tot zijn nieuwe werkplek in Den Bosch-Rosmalen. “Met het vertrek van pastoor Janssen ging ook dit social-media kanaal als communicatiemiddel voor ons verloren. Een gemis zo is gebleken, ook -als we de geluiden mogen geloven- voor onze parochianen”, geeft de Parochie Heilige Willibrord aan.

Inspireren
Daarom is er nu een nieuwe Facebookpagina gestart om de band die pastoor Paul Janssen via social media had opgebouwd, voort te zetten binnen de Deurnese parochie. “We hopen u met onze berichten niet alleen te kunnen informeren maar ook te kunnen inspireren”, laat het Team Parochiecentrum weten.

De nieuwe Facebookpagina van Parochie Heilige Willibrord Deurne vind je op https://www.facebook.com/profile.php?id=100088320316627

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen