9.2 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurnePeellandcollege houdt actie voor ongeneeslijk zieke Sven

Peellandcollege houdt actie voor ongeneeslijk zieke Sven

Het Peellandcollege houdt een veiling voor de ongeneeslijk zieke leerling Sven. Onder de noemer Svenfair veilt de school allerlei goederen en diensten. De school laat via Facebook weten zoveel mogelijk geld in te zamelen om een verrassing voor Sven en zijn familie mogelijk te maken.

Sven zit in het derde jaar van de havo op het Peellandcollege in Deurne. In het voorjaar van 2016 is bij de jongen een hersentumor ontdekt. “De strijd kunnen we niet voor hem winnen, maar nog een wens voor hem laten uitkomen daar gaan we werk van maken,” staat op de Facebookpagina van de actie.

Onder de noemer #Svenfair houdt het Peellandcollege op maandag 26 juni van 18.30 tot 20.00 uur een grote veiling. Tijdens de veiling verkoopt de school per opbod allerlei goederen en diensten. Er worden onder meer kaarten geveild voor Lowlands en de Walhalla Zomerfeesten. Ook is er in en rond de aula op het Peellandcollege van alles te beleven. Publiek is deze dag welkom van 15.30 tot 21.00 uur.

Meer informatie over de actie is te vinden op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/events/1457768154286007/?fref=ts.

Tim van der Weerden belde vrijdagavond in opTIMaal op DMG radio met Jule Frantzen, één van de initiatiefnemers.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen