3.2 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- HelenaveenPeelse Kerstmarkt Helenaveen zoekt nog standhouders

Peelse Kerstmarkt Helenaveen zoekt nog standhouders

Voor de Peelse Kerstmarkt op zondag 10 december zijn er nog enkele marktkramen beschikbaar. Het wordt een sfeervolle markt in en rondom de Gouden Helm in Helenaveen met diverse soorten amusement. Kramen zijn te huur vanaf € 30,00 voor 2 tot 4 meter.

Zowel hobbyisten als verenigingen als commerciële verkopers zijn van harte welkom. Voorwaarde is dat zij met een kwalitatief goed gevulde kraam komen, met kerst en/of winter gerelateerde producten zoals kerstartikelen, bloemstukken, kerstversiering, kerststalletjes, kerstkaarten. Of cadeau- en winterartikelen en home-decoration, kerstbomen in alle vormen en maten, tekstborden, kaarsen, kussentjes etc. etc.

Tijdens de kerstmarkt zijn er optredens van doedelzakblazers van wereldkwaliteit tot de Helenaveense Golden Oldies en van zangkoren uit Overloon en Sevenum tot Show- en dansgroep Take-Off Young uit Helenaveen. Voor de kinderen heeft Jeugdwerk Helenaveen een super leuke kinderhoek waar zij naar harte lust hun gang kunnen gaan. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden tot het nuttigen van een lekker hapje of drankje.

De sfeermarkt is te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Entree bedraagt € 2,50 p.p. en kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis.

Voor meer informatie over het huren van een marktkraam kan contact worden opgenomen met Leon Klerks op telefoonnummer 0493-539488 of Sandra van Cauwenberghe op nummer  06-20748692.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen