11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurnePenning van Verdienste voor Ellie Eevers-Keijsers

Penning van Verdienste voor Ellie Eevers-Keijsers

Ellie Eevers heeft zich vanaf 1984 tot op de dag van vandaag met veel enthousiasme ingezet voor Buurtvereniging Zeilbergsestraat. Vanaf dat jaar maakt zij deel uit van de felicitatiecommissie van deze vereniging. Deze commissie is het sociale hart van de buurtvereniging. Samen met haar medecommissielid houdt zij alles bij wat er in de buurt gebeurt. Samen gaan ze op buurtbezoek bij de geboortes van kinderen, ziektes, overlijden, jubilea, speciale verjaardagen en recepties. Door deze contacten kent ze iedereen en ook de buurtgenoten weten dat ze altijd bij haar aan kunnen kloppen.

Daarnaast is Ellie Eevers al sinds 1987 als penningmeester verantwoordelijk voor de financiële huishouding van de buurtvereniging en is zij medeorganisator van alle activiteiten die er jaarlijks voor de buurtgenoten worden georganiseerd.

Niets is te veel voor Ellie Eevers. Een warm mens die altijd klaar staat. Zij is de peetmoeder van de buurt. Dankzij haar grote inzet is de Zeilbergestraat ook anno 2016 een straat waar mensen elkaar kennen en er voor elkaar zijn als dat nodig is.

Behalve voor de buurtvereniging is Ellie in het verleden vrijwilligster geweest op basisschool Zeilberg als voorleesmoeder en overblijfmoeder. Ook was ze in die tijd verkeersbrigadier.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen