26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- Deurne'Penning van Verdienste' voor Noud van de Kerkhof

‘Penning van Verdienste’ voor Noud van de Kerkhof

Noud van de Kerkhof  heeft zondag 18 juli de “Penning van Verdienste” van de gemeente Deurne in ontvangst mogen nemen. Burgemeester Greet Buter reikte hem deze uit, vanwege zijn grote inzet als vrijwilliger bij ZSV, buurtvereniging Zeilbergsestraat en KBO Zeilberg. 

Noud van de Kerkhof is sinds 1 juli 1957 lid van voetbalvereniging ZSV. Hij was een verdienstelijk speler en heeft zich daarna nog vele jaren ingezet voor de vereniging als jeugdleider, bestuurslid en als medeorganisator van het 40-jarig jubileum.

Buurtvereniging Zeilbergsestraat
Vanaf 1991, tot op de dag van vandaag, zet Van de Kerkhof zich met veel enthousiasme in voor Buurtvereniging Zeilbergsestraat. In 1991 trad hij toe tot het bestuur en was hij als secretaris belast met de  jaarplanning, het vastleggen van de notulen en de correspondentie. Omdat er binnen de vereniging niemand was die in 2000 het voorzitterschap op zich wilde nemen, nam Van de Kerkhof ook die taak op zich. Het zou tijdelijk zijn, maar dat is niet gelukt. Van de Kerkhof is tot op heden zowel voorzitter als secretaris. Hij draagt de vereniging en is voor een groot deel verantwoordelijk voor de verbondenheid in de buurt.

KBO
Sinds 2015 zet Van de Kerkhof zich in voor de KBO afdeling Deurne-Zeilberg. Als vice-secretaris is hij medeverantwoordelijk voor de algehele organisatie. Verder staat hij altijd klaar voor allerlei hand- en spandiensten die er elke week bij de diverse activiteiten moeten worden verricht.

Foto – Deurnewiki

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen