2.6 C
Deurne
maandag 5 december 2022
Home- NeerkantPeter Gielen prins van De Ulewappers

Peter Gielen prins van De Ulewappers

In Neerkant is zondagmiddag tijdens het prinsenbal om 15.11 uur Peter Gielen onthuld als prins van De Ulewappers voor carnaval 2020. In het dagelijks leven is Peter werkzaam als Adviseur Financieel Advies Particulier bij Zuiderhuis te Deurne. 

Prins Peter d’n twedde is geboren in Deurne. Hij is 48 jaar en getrouwd met Chantal Trines. Ook Chantal is in Deurne geboren en zij is 45 jaar. Beiden zijn opgegroeid in Neerkant en trotse ouders van twee kinderen, dochter Veerle (13) en zoon Melle (10).

Muziek en voetbal
In zijn vrije tijd is Peter al bijna 40 jaar lid van Muziekvereniging Sint Willibrordus Neerkant, waar hij bugel speelt. Daarnaast is Peter ook al 40 jaar lid van Voetbalvereniging Neerkandia. Daar is hij nu jeugdtrainer. Verder houdt hij er van om lekker in de tuin bezig te zijn.

Actief
Chantal is advocaat en werkt vanuit haar eigen kantoor Chantal Gielen Advocatuur. Ze richt zich daarbij op civiel recht, met als specialisatie arbeidsrecht. Chantal houdt van sporten in de buitenlucht, zoals hardlopen en crossfit, maar ook van yin-yoga. Actief bezig zijn met het gezin en hun hond Binck is iets waar ze beiden dol op zijn. Peter en Chantal zijn echte carnavalsvierders en vieren carnaval 2020 met hun lijfspreuk: “Min gouw advies vur elluk carnavalsmoment, lèèf en zôrrig dè ge dur bij bent.”

Foto: De Ulewappers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen