18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurnePlanten- en tuinliefhebbers treffen elkaar in groene oase op Markt in Deurne

Planten- en tuinliefhebbers treffen elkaar in groene oase op Markt in Deurne

Onder een stralende zon en strakblauwe lucht kwamen tientallen groenliefhebbers zaterdag een kijkje nemen op de planten- tuinmarkt van Groei & Bloei Deurne/Venray. Voor het evenement werd de Deurnese Markt door ongeveer veertig professionele kwekers en hobbyisten omgetoverd in een groene oase met een grote hoeveelheid aan planten- en tuinartikelen.

De experts gaven de bezoekers ook advies en deelden hun passie met mede-tuinliefhebbers. Speciaal in verband met Moederdag was er een kinderkraam van Groei & Bloei waar de jongste bezoekers een bloemstukje voor hun moeders en oma’s konden maken.

“Dankzij de verschillende kwekers van bijzondere vaste planten en struiken, kon menig tuinliefhebber ook dit jaar weer met één of meer bijzondere aanwinsten naar huis gaan”, meldt de organisatie na afloop. De markt trekt jaarlijks bezoekers en aanbieders uit heel Nederland en België en wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Deurne/Venray.

De groenvereniging is er voor alle mensen die een passie hebben voor tuinen, planten en bloemen. Naast de jaarlijkse markt, houdt Groei & Bloei Deurne/Venray ook lezingen, tuinbezoeken, excursies en cursussen. “We bieden een breed scala aan activiteiten aan en bij de verschillende bijeenkomsten ontmoet je andere groenliefhebbers. Zo kun je ervaringen uitwisselen, op nieuwe ideeën gebracht worden en is het vooral ook heel gezellig”, zeggen de leden van Groei & Bloei.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar info@deurne.groei.nl of kijk op  deurne.groei.nl.

Foto’s: Josanne van der Heijden/Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen