17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- St. JozefparochiePolitie houdt verdachte man aan na mogelijke auto-inbraken aan Burgemeester Roefslaan in...

Politie houdt verdachte man aan na mogelijke auto-inbraken aan Burgemeester Roefslaan in Deurne

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.10 uur aan de Burgemeester Roefslaan in Deurne een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Na een melding over mogelijke auto-inbraken heeft de politie vannacht in de St. Jozefparochie een zoektocht met drie politiewagens uitgevoerd waarbij de verdachte werd aangetroffen. “We hebben hem aangehouden omdat hij geen geldig ID kon tonen”, meldt de politie.

Bewakingscamera’s
Of de man iets te maken heeft met de mogelijke auto-inbraken is nog niet duidelijk. “De man is wel gezien op bewakingscamera’s waarbij de beelden laten zien dat er mogelijk iemand in een aantal auto’s is geweest”, zegt de politie. Daarbij is ook nog niet zeker óf er ook zaken zijn meegenomen uit de voertuigen. “Het is nog niet vastgesteld dat deze man daar inderdaad mee te maken heeft. Dat moet verder onderzoek nog allemaal uitwijzen”, laat de politie weten.

De verdachte werd in de nacht van zaterdag op zondag gespot door een buurtbewoner op bewakingscamera’s waarna de politie werd verwittigd. Ook buurtbewoners gingen op zoek naar de man na een oproep in de buurt-app.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen