17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- LiesselPolitie zet 'tekst-kar' in bij zoektocht getuigen overval Liessel

Politie zet ’tekst-kar’ in bij zoektocht getuigen overval Liessel

De politie Deurne-Asten-Someren heeft donderdag 20 juni een kar met een lichtkrant geplaatst op ’t Loon in Liessel. Daar werden in de nacht van donderdag 6 juni op vrijdag 7 juni rond kwart over drie ’s nachts, de bewoners van een huis aan ‘t Loon door meerdere daders overvallen.

De overvallers haalden het hele huis overhoop en mishandelden de bewoners. De man des huizes raakte gewond aan zijn hand en been en werd in het ziekenhuis behandeld. De vrouw raakte lichtgewond en werd behandeld door ambulancemedewerkers. De daders zijn er waarschijnlijk in een auto ervandoor gegaan.

Drie mannen

De politie is op zoek naar getuigen en heeft daar nu ook een lichtkrant bij ingezet met de tekst “Hier geweest, nacht 6-7 juni, bel politie, 0900-8844”. Ook zijn buurtbewoners met bewakingscamera’s aan hun pand gevraagd zich te melden. Het signalement van de daders is tot nu toe minimaal. Het gaat om drie mannen die donkere kleding droegen en zij hadden hun gezicht bedekt.

Heb je iets verdachts gezien? Bel dan met 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000. Je kunt ook hier een tipformulier invullen.

Foto: Politie DAS

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen