21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurnePolitie zoekt autodief Deurne

Politie zoekt autodief Deurne

De politie Deurne Asten Someren is op zoek naar een autodief die toe sloeg op vrijdag 19 oktober aan de Milhezerweg in Deurne. De dader loopt vlak voor de diefstal eerst naar de ingang bij het terras van Cafetaria ‘t Viaduct. Hij controleert daar of de kust veilig is en of hij niet gezien wordt. Omdat hij er vanuit gaat dat er niemand in de omgeving is, loopt de man daarna naar een in de buurt geparkeerde auto en steelt het voertuig.

De politie wil graag weten of iemand de autodief herkent. Ook zijn ze op zoek naar getuigen, vooral willen zij in contact komen met de inzittende(n) van de grijze auto die ook in beeld komt. Dit zouden handlangers van de autodief kunnen zijn maar ook waardevolle getuigen. Deze auto is waarschijnlijk een zilvergrijze Mercedes C-Klasse.

Heb je iets gezien of herken je de dader? Dan kun je contact opnemen met de politie via politie.nl of bellen met 0800 – 6070. Je kunt ook anoniem een tip melden via 0800 – 7000.

Vorige week maandag 10 december besteedde het tv-programma Bureau Brabant van Omroep Brabant ook aandacht aan deze zaak. Hieronder kun je het fragment terug kijken.

Foto’s: Politie.nl – Youtube Video: Omroep Brabant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen