11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneProosten met een Peelneutje op een succesvol toeristisch seizoen in Deurne

Proosten met een Peelneutje op een succesvol toeristisch seizoen in Deurne

De start van het toeristisch seizoen in Deurne werd afgelopen donderdag gevierd tijdens een presentatie waarbij de aanwezigen door de als turfsteker uitgedoste VVV-gidsen een Peelneutje kregen uitgereikt om te proosten op een succesvolle lente en zomer.

Bij de bijeenkomst in een goed gevulde zaal bij Perron Deurne, kregen ondernemers en evenementen-organisaties op het gebied van vrijetijdsbesteding uitleg van wethouder Helm Verhees en de beleidsambtenaar van de gemeente Deurne. Hierbij werd ingegaan op het toeristisch beleid en de nieuwe subsidieregeling voor grote evenementen.

‘Peelbreed’
De VVV gaf inzicht in hun taken en zoomde in op de rolverdeling tussen Land van de Peel en VVV Deurne. In deze samenwerking vormt de VVV de oren en ogen van Deurne en verzamelt zoveel mogelijk vrijetijdsmogelijkheden voor de twee regiomarketeers voor ‘Peelbrede’ productontwikkeling en promotieprojecten.

Nieuws aanleveren
Daarnaast vormt deze informatie de bron voor de lokale promotie door de VVV. Alle aanwezigen werden gevraagd om actief activiteiten en ander nieuws aan te leveren. “Alleen op die manier kan de VVV ervoor zorgen dat Deurne maximaal profiteert van de marketing via Land van de Peel”, legt directeur Conny Heldens van VVV Deurne uit.

Peelneutje
Nadat de VVV-gidsen als turfstekers de aanwezigen trakteerden op een Peelneutje, werd er gedronken op een succesvol nieuw toeristisch seizoen 2023 en werd er onder het genot van een hapje en drankje bijgepraat en nader met elkaar kennis gemaakt.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen