5.8 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurnePubliek laat stembanden horen bij uitverkocht Deurne Zingt Mee

Publiek laat stembanden horen bij uitverkocht Deurne Zingt Mee

De tekst van alle liedjes uit je hoofd kennen, is niet nodig bij Deurne Zingt Mee. Die staat voor de zekerheid duidelijk te lezen op het grote scherm achter de band PD The Next, die het publiek maandagavond in de grote zaal van Cultuurcentrum Deurne ondanks een ongelukje snel in de juiste sfeer bracht.

Na een val van het podium was het voor zangeres Marloes niet meer mogelijk om op volle kracht mee te swingen met alle nummers. Toch wist ze nog haar steentje bij te dragen door vanuit de coulisse mee te zingen.

Sneltreinvaart
Voor alle andere aanwezigen was een moment van even stilzitten er niet bij in de succesvolle formule van Deurne Zingt Mee, want de verschillende liedjes kwamen in sneltreinvaart voorbij waardoor het publiek niet anders kon dan de hele avond uit volle borst meezingen.

Prins Niels I
Van Sweet Caroline tot I will survive en van Don’t leave me this way tot Ons moeder zeej nog. Alles van oud tot nieuw en van carnaval tot popmuziek stond op het repertoire van PD The Next. In de pauze werden zij even afgelost door een optreden van de Hôsbengels en ook Prins Niels I van de Peelstrekels liet het publiek zijn muzikale talenten meerdere keren horen door met de band mee te spelen.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen