11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneRaad van Elf met ‘Hier in het Zuiden’ op tweede plek bij...

Raad van Elf met ‘Hier in het Zuiden’ op tweede plek bij Beste West-Brabantse Carnavalslied

Bij de carnavalsliedjescompetitie Het Beste West-Brabantse Carnavalslied is de Deurnese Raad van Elf zondagmiddag als tweede geëindigd met het nummer ‘Hier in het Zuiden’. Eerder wisten ze in 2020 bij deze wedstrijd de publieksprijs te winnen met het lied ‘t Is weer carnaval’.

‘Niet uit het westen maar een topnummer’ en ‘Te mooi voor de carnaval’, luidde het oordeel van de jury na het optreden van de Raad van Elf in Hoeven. Vijfentwintig artiesten traden live op om mee te dingen naar de titel Beste West-Brabantse Carnavalslied. Winnaar werd dit jaar Bouw Club We Zèn Gekuld uit Sprundel met het nummer ‘Onze Jerrycan’.

Zoveelste succes
Voor de Raad van Elf is het behalen van de tweede plek bij de liedjescompetitie het zoveelste succes. “Een ontzettend mooie opsteker en we knallen ‘m lekker door”, laten de leden weten. Vorig jaar won de Raad van Elf met het nummer ‘Hier In Het Zuiden’ ook de publieksprijs bij de verkiezing van Beste Brabantse Carnavalskraker.

DMG Carnavalskraker Trofee
Het jaar daarvoor wisten de mannen uit Deurne met ‘Feesten Doen We Overal’ de eerste plaats binnen te slepen bij de verkiezing die wordt georganiseerd door BN DeStem, het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad. De eerste grote knaller was ‘Tis weer carnaval’ dat in 2020 ook de Carnavalskraker Trofee van DMG opleverde.

Nieuw nummer
Ondertussen hebben de mannen van De Raad van Elf een nieuw nummer uitgebracht. Op kerstavond werd vorig jaar werd ‘Weet Je Wat Jij Kan?!’ voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Bekijk hieronder de première van de nieuwe single van De Raad van Elf.

Foto: Raad van Elf

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen