28 C
Deurne
vrijdag 9 juni 2023
Home- DeurneRaad van Elf uit Deurne weer in de race voor Beste Brabantse...

Raad van Elf uit Deurne weer in de race voor Beste Brabantse Carnavalskraker

In september vorig jaar presenteerde de Raad van Elf uit Deurne al hun nieuwe carnavalsnummer ‘Hier in het Zuiden’ op het terras van Café De Brouwer op de Markt in Deurne. Nu zitten ze bij de vijf carnavals-hits die het meeste kans maken op de titel De Beste Brabantse Carnavalskraker. Stemmen op jouw favoriet kan nog tot en met 17 februari via de site van het ED.

“We zijn vereerd”, laat de Raad van Elf weten. “Ons nummer brengt volgens de jury ‘trots op Brabant’. Na de verrassende winst van vorig jaar doen we daarom dit jaar wederom een gooi naar de roem. Vorig jaar ging het nek-aan-nek, we zijn benieuwd of dat dit jaar weer zo is.”

DMG Carnaval Top 111
Hun nummer ‘Feesten doen we overal’ gooide vorig jaar ook hoge ogen ondanks de afgelasting van carnaval door corona. Het jaar daarvoor scoorde de Raad van Elf met het nummer ‘Tis weer carnaval’ en wist daarmee verschillende prijzen binnen te slepen voor beste carnavalslied. Beide nummers behaalden ook hoge noteringen in de Carnaval Top 111 van DMG Radio die ook dit jaar weer wordt uitgezonden op carnavalszondag 27 februari.

De Raad van Elf bestaat uit een aantal leden van CS de Peelstrekels die uit enthousiasme voor de carnaval nu drie jaar op een rij, een pakkende carnavals-hit weten te produceren.

Bekijk hieronder de videoclip van ‘Hier in het Zuiden’.

Foto: Raad van Elf

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen