19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneRabobank Oost Brabant verzorgt 'Grote Familie Overdracht Show' online

Rabobank Oost Brabant verzorgt ‘Grote Familie Overdracht Show’ online

Ruim 400 agrarische families hebben van Rabobank Food en Agri Oost Brabant een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor een online theatershow op dinsdag 10 maart. In deze online theatershow, met een flinke dosis humor en een dikke knipoog, worden scènes uit de dagelijkse praktijk nagespeeld.

Ook gaan ze deze avond aan tafel met een familiecoach en een agrarische familie welke momenteel zelf in het overnametraject zit. Het wordt een inspirerende en interactieve avond, waarin de familieleden zich zullen herkennen, en waar families met positieve energie deze show zullen afsluiten om hier vervolgens met de familie over door te praten.

Overdracht
Nederland telt ca. 275.000 familiebedrijven die allemaal kampen met dezelfde problematiek rondom een familieoverdracht. Hoe kun je je als familie zo goed mogelijk voorbereiden op een dergelijke stap? Ondernemen in het familiebedrijf is balanceren tussen familie, bedrijf en emotie. Bedrijfsoverdracht binnen de familie is vaak een moeilijk en beladen onderwerp binnen families. de bank merkt dat hier te weinig en/of te laat over wordt gesproken. Wellicht vanwege de bijkomende emoties en belangen. Toch is het goed om al tijdig met elkaar in gesprek te gaan.

Reeks
De Grote Familie Overdracht Show is het begin van een reeks familiebijeenkomsten die Rabobank organiseert voor haar klanten. Het doel hiervan is om familiebedrijven bij elkaar te brengen, zodat zij van elkaars ervaringen kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Foto: webredactie DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen