10 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneRamon on Air zoekt Deurne's woord van 2018

Ramon on Air zoekt Deurne’s woord van 2018

DMG-DJ Ramon van Hoek is op zoek naar hét Deurne’s woord van 2018. Via de Facebookpagina van Ramon on Air kun je kiezen uit ‘zwam worstenbroodje’ of ‘een Theo & Marleentje’. 

Afgelopen week is door de Van Dale het woord blokkeerfries uitgeroepen tot woord van het jaar. Naar aanleiding daarvan gaat Ramon op zoek naar hét Deurne’s woord van 2018.

Twee woorden springen eruit
Volgens DMG zijn er twee woorden die er uitspringen. Het zwam worstenbroodje (50% oesterzwam en 50% vlees), in het leven geroepen door bakker Vedder, het Streeckhuys en Champignonkwekerij van Lieshout- van Gog. Het heeft de publieksprijs ‘worstenbroodje van de toekomst’ gewonnen en heeft daardoor Deurne weer flink op de kaart gezet.

Maar ook de Vlierdense Maffia heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Zij haalden de landelijke media met hun Theo & Marleen grap en hebben zo ook gezorgd voor het woord: ‘een Theo & Marleentje’. Dat staat voor een ludieke grap van wereldniveau uithalen.

Wat vind jij? Is het zwam worstenbroodje of juist een Theo & Marleentje het Deurne’s woord van 2018? Laat jouw stem voor 17:30 achter op de Facebookpagina van Ramon on Air.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen