18.8 C
Deurne
dinsdag 4 oktober 2022
Home- DeurneRijdende Rechter vanavond op tv bij Natuurhobbypark Deurne

Rijdende Rechter vanavond op tv bij Natuurhobbypark Deurne

De uitzending van de Rijdende Rechter over het conflict rond een kettingslot op de achterpoort van het Natuurhobbypark Deurne wordt dinsdagavond 10 september om 22.20 uur uitgezonden op NPO 1. In april van dit jaar werden daarvoor de opnamen gemaakt bij het park in Deurne. De hoorzitting met beide partijen en de uitspraak werden gedaan in Café-zaal De Reizende Man.

Meneer Mestrom heeft al jaren een tuintje op het Natuurhobbypark Deurne helemaal achteraan op het terrein. Daarom maakt hij gebruik van de onofficiële achteringang. Dat stopt mogelijk wanneer het nieuwe bestuur om veiligheidsredenen het hek wil afsluiten met een kettingslot.

Dreigementen

Mestrom is woest omdat hij wegens gezondheidsproblemen slecht ter been is en dan helemaal om moet lopen. Hij dreigt met een slijptol de ketting door te zagen als terreinbeheerder Marcel Zieltjes in opdracht van het bestuur het slot op de poort zou plaatsen. Het bestuur is niet gediend van die dreigementen en wil er dan maar gewoon meteen een kettingslot op. Meneer Mestrom is van mening dat Zieltjes hem wil dwarsbomen en wil wegpesten. De Rijdende Rechter reisde af naar Deurne om het verhaal van beide partijen aan te horen en een uitspraak te doen. Foto: Pief Weyman

Bekijk hieronder een voorstukje van de uitzending van De Rijdende Rechter van vanavond in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen