Ronald XL

RonaldXL

Een luchtig programma op de zaterdagmiddag van twaalf tot twee uur.

De presentatie is in handen van Ronald de Cortie. Op het halve uur van ieder uur is er een actuele lokale agenda, in het eerste uur is er rond tien voor een de XL classic: een plaat die je lang niet hebt gehoord komt dan terug in een extra lange versie bijvoorbeeld een 12 inch of extended version of speciale remix. Maar altijd langer dan de single versie.

In het tweede uur zit de cover en het origineel. Veel “nieuwe” platen zijn covers van eerder uitgebrachte platen.
Iedere week komt er om kwart over een, een kok uit de gemeente Deurne in de studio van DMG om zijn/haar gerecht te presenteren.
Ronald bespreekt het gerecht, maar ook de bereidingswijze en de ingrediëntenlijst, hij heeft ook de zware taak om de gerechten te proeven. Als het programma afgelopen is komt dit alles op zijn facebook pagina te staan: www.facebook.com/ronaldxl die je ook hieronder aan de pagina kunt bekijken.
Iedere eerste zaterdag van de maand is er om kwart over twaalf ruimte voor lifestyle in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld komt er een damesmode, lifestylecoach, Herenmode maar ook haarmode en sieraden aan bod. Natuurlijk in een interview vorm en achteraf komen de plaatjes ter illustratie weer op de facebook pagina te staan. Like de pagina, dan word je automatisch op de hoogte gehouden van alle zaken rondom het programma.

De muziek is een goede mix van 80 90 00 muziek maar ook de top 40 hits komen voorbij.
De luisteraar kan reageren via ons WhatsApp nummer: 06-1 66 55 77 3 op stellingen maar ook een plaat aan te vragen en dat mag zelfs de XLclassic zijn.