4.6 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneRuim 50 mogelijkheden voor aangepast sporten in de Peel

Ruim 50 mogelijkheden voor aangepast sporten in de Peel

Sport en bewegen is hartstikke leuk en bovendien is het goed voor je gezondheid. Alleen, samen, binnen of buiten, het is allemaal mogelijk.

Toch is het niet voor iedereen  makkelijk om de sport te vinden die bij hem/haar past. Mensen met een verstandelijke-, lichamelijke beperking of chronische aandoening hebben vaak veel moeite met het vinden van een geschikte sport- of beweeg activiteit. Uniek Sporten De Peel voelde een sterke behoefte om daar verandering in te brengen. Samen met alle samenwerkingspartners is dit speciale sport- en beweegaanbod inzichtelijk gemaakt door middel van het uitgeven van het boekje “Aangepast sport- en beweegaanbod in de Peel”.

In het kader van sportstimulering bracht Uniek Sporten De Peel een boekje uit tijdens de Europese Sportweek (15 tot 29 september) waarin nagenoeg alle aangepaste sport- en beweegactiviteiten in de Peelregio (Helmond, Deurne, Asten-Someren, Laarbeek & Gemert-Bakel ) zijn opgenomen. Het doel hiervan is dat steeds meer mensen met een speciale sportbehoefte de weg weten te vinden naar een geschikte activiteit.

De boekjes worden verspreid onder verenigingen, speciaal (basis) onderwijs, zorgorganisaties, fysiotherapeuten en andere professionals. Mocht u geïnteresseerd zijn in een exemplaar of meer informatie willen ontvangen, mail dan naar onderstaand e-mailadres of bel met Uniek Sporten De Peel

Voor meer informatie:
Uniek Sporten De Peel, Daan Gardien, 06-22182233
depeel@unieksporten.nl
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=170505996918180&ref=br_rs
Instagram: https://www.instagram.com/unieksporten_de_peel/

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen