9 C
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneRuime nederlaag voor SV Deurne

Ruime nederlaag voor SV Deurne

Deurne heeft in Horst een ruime 4-1 nederlaag geleden. Het elftal van Jurgen Elbers had het zwaar en kwam er in de eerste helft nauwelijks aan te pas.

In de 8e minuut keek Deurne al tegen een achterstand aan. Dat speelde Wittenhorst in de kaart, ze verdedigden compact, lieten Deurne komen en counterden razendsnel en gevaarlijk. Kort voor rust was er weer een counter na een misverstand tussen Harm van der Steen en Arne van Geffen. Opnieuw was het Hansen die profiteerde 2-0.

De eerste 20 minuten na rust was er van Deurne-zijde meer controle, maar tot kansen leidde dit niet. In de 67e minuut werd een goede kopbal van Harm nog net tot corner verwerkt en zak Arne zijn schot uit de deze corner tegen een hand gaan, maar de scheidsrechter zag hier geen penalty in.

In de 85e minuut wist Arne met een droge knal na goed voorbereidend werk van Jesse Brouwers (ingevallen voor de geblesseerde Loverbos) en Mark Kuijpers de 2-1 binnen te schieten. Er gloorde even hoop bij de Deurne- aanhang dat er wellicht nog een puntje te stelen viel. Deze hoop bleek ijdel, want een minuut later kreeg Daniëls een vrije doortocht en schoot de 3-1 binnen.

In de slotminuut ontving Joost Bukkems een rode kaart en werd de toegekende strafschop benut: 4-1.