13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneShows van Maartje & Kine in CCD geannuleerd; dan maar in de...

Shows van Maartje & Kine in CCD geannuleerd; dan maar in de open lucht optreden

Eigenlijk zouden ze op 3 december optreden in het Cultuurcentrum in Deurne maar door de aangescherpte coronaregels ging er in één klap een streep door hun complete theatertournee.

Daarom reist het muzikale cabaret-duo nu van 10 tot en met 17 december door het hele land om pop-up voorstellingen te geven in de open lucht vanuit hun kerstbus. Op woensdag 15 december zijn de twee in Deurne en geven ze om 11.15 uur een gratis kerstconcert bij Verzorgingshuis SamenThuis – Samen Verder aan de Vlierdenseweg in Deurne.

Maartje en Kine vertellen: “Iedereen verlangt naar saamhorigheid en verbondenheid, zeker rond de kerstdagen. Wij willen licht, plezier en troost brengen aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Met de voorstellingen in de buitenlucht bereiken we nu ook mensen die misschien anders niet waren komen kijken omdat ze er het geld gewoon niet voor hebben om een concert te bezoeken of mensen die niet zo makkelijk zelf de deur uit kunnen zoals in verzorgingshuizen.”

De concerten van ‘Gratis Mirre, Wierook en Goud’ zijn geïnspireerd door de ‘julehygge’, een Noorse kerstgezelligheid. In 17 minuten geven de twee dames je een overdosis kerst met glühwein, koekjes en kerstmuziek. De concerten van Maartje & Kine worden gehouden volgens de huidige coronaregels voor kleine groepen en met 1,5 meter afstand.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen