5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- St. JozefparochieSint-Jozefparochie maakt zich op voor Kerst in de Hei

Sint-Jozefparochie maakt zich op voor Kerst in de Hei

In de Sint-Jozefparochie in Deurne worden de laatste voorbereidingen getroffen voor Kerst in de Hei. Van vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari zijn dagelijks van 18.00 tot 22.00 uur in de hele wijk verlichte kerststallen te bewonderen.

Het evenement wordt door inwoners en verschillende organisaties gehouden om een bijzondere kerstsfeer in de wijk te creëren. Onder meer Brede School d’n Bogerd, Stichting Heilight Parade, en de handwerkgroep van stichting ORO doen mee aan Kerst in de Hei.

Wandeling langs kerststallen
Op verschillende locaties in de Sint-Jozefparochie is van alles te zien. De St. Jozefkerk is ingericht als ‘kerststal-kijkdoos’. Ook hebben meerdere wijkbewoners een kerststal voor hun raam of in hun tuin geplaatst. Gerrit van den Heuvel van de organisatie: “Nieuw dit jaar is de deelname van KBO St. Jozef en Cratosvrienden. Zij houden op woensdag 19 en donderdag 20 december een Kerst in de Hei wandeling langs de vele kerststallen in de wijk.”

Officiële opening
Kerst in de Hei wordt op vrijdag 14 december om 18.00 uur officieel geopend in het Hofke van Marijke. Op de website van wijkraad St. Jozef is een plattegrond met de locaties van de kerststallen te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen