18.8 C
Deurne
vrijdag 19 augustus 2022
Home- DeurneSinterklaas brengt Deurnese kinderen dit jaar online thuisbezoek

Sinterklaas brengt Deurnese kinderen dit jaar online thuisbezoek

Normaal gesproken zou Sinterklaas volgende maand met een grootste intocht welkom worden geheten in Deurne, met overal veel kinderen en ouders langs de route. Vanwege het coronavirus zit dat er dit jaar niet in. Toch is er nu goed nieuws: de goedheiligman brengt de Deurnese kinderen dit jaar een online thuisbezoek.

Bart Verhees is met zijn bedrijf Partyhome Verhuur en Entertainment één van de initiatiefnemers van het alternatief. “Na meerdere videocalls met Spanje hebben we een geweldig concept bedacht”, vertelt Verhees in LunchTim op DMG radio. Op 4 en 5 december kunnen kinderen live videobellen met Sinterklaas. Met een persoonlijke link krijgen kinderen vanuit hun huiskamer toegang tot de camera’s in het kasteel van de goedheiligman. Verhees: “Een uniek kijkje in het kasteel.”

Tijdslot reserveren
Kinderen die graag met Sinterklaas willen videobellen op 4 of 5 december moeten vooraf een tijdslot reserveren. Na afloop krijgt iedereen het filmpje digitaal thuisgestuurd als blijvende herinnering. Ook kunnen kinderen tekeningen opsturen naar het kasteel. Alle informatie over het online thuisbezoek van Sinterklaas is hier te lezen.

Beluister hier het interview met mede-initiatiefnemer Bart Verhees in LunchTim:

Foto: Archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen