13.5 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneSinterklaas verwelkomd op Markt in Deurne; eindelijk weer handen schudden met de...

Sinterklaas verwelkomd op Markt in Deurne; eindelijk weer handen schudden met de Goedheiligman

Zondagmiddag konden de kinderen in Deurne eindelijk weer zoals voor de coronaperiode handen schudden met Sinterklaas en zijn pieten. Gelukkig was het voor de Goedheiligman en zijn hulpjes mooi weer en waren er veel ouders met kinderen aanwezig waardoor ze zich meteen enorm thuis voelden bij de intocht.

Samen met burgemeester Greet Buter heetten alle kinderen in Deurne Sinterklaas en zijn pieten welkom. De acrobatische assistenten van de Sint die op de pietenschool zitten, lieten zien wat ze daar allemaal hadden geleerd. Ook directeur Rinus van de pietenschool was aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Praatje maken
Om zoveel mogelijk kinderen de hand te kunnen schudden en een zakje snoep te kunnen geven, ging de Sint samen met zijn pieten de Markt op en konden de kinderen de Goedheiligman van dichtbij meemaken. Sommige kinderen mochten zelfs even een praatje met hem maken.

Bekijk hieronder de fotoreportage die DMG-fotograaf Harold van der Burgt zondagmiddag maakte bij de Sinterklaasintocht in Deurne.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen