18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneSJVV Deurne krijgt 5.000 euro van VriendenLoterij; ‘Dit betekent veel voor ons’

SJVV Deurne krijgt 5.000 euro van VriendenLoterij; ‘Dit betekent veel voor ons’

Deze week vierden de leden van voetbalvereniging SJVV in Deurne een klein feestje want ze hebben van de VriendenLoterij een cheque voor 5.000 euro ontvangen en werden uitgeroepen tot Club van de Week.

Jan Kievit, secretaris van SJVV vertelt: “Dit betekent veel voor ons. We vinden het mooi dat er waardering is voor de verduurzaming die wij op de vereniging aan het doorvoeren zijn. We hebben al zonnepanelen, robotmaaiers, energiezuinige verwarmingsketels en ledverlichting voor buiten aangeschaft. Dit is een hele mooie bijdrage om de kosten deels te dekken.”

De club ontvangt de cheque van 5.000 euro om hun sportpark verder te verduurzamen. Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen lokale club of vereniging die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Foto: SJVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen