21.6 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneSpeciale Deurne 1300 route bij 59ste editie Avondvierdaagse

Speciale Deurne 1300 route bij 59ste editie Avondvierdaagse

Twee jaar lang zag de organisatie vanwege corona geen mogelijkheden om de Avondvierdaagse door te laten gaan maar dit jaar kan de 59ste editie eindelijk plaatsvinden met deze keer op vrijdagavond een speciale route met Deurne 1300 als thema.

Van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 juni wordt er weer gelopen en zal de start en finish ondanks de verbouwing van het gemeentehuis op de Markt in Deurne zijn. In het kader van Deurne 1300 is er op vrijdag een route uitgestippeld die langs belangrijke historische plekken loopt.

Boekje
Voor de groepen en individuele wandelaars is er van deze route ook een boekje beschikbaar met daarin onderwerpen uit de geschiedenis van Deurne die langs de route vandaag de dag nog steeds zichtbaar zijn. Je mag tijdens het lopen van de speciale route ook het thema uitdragen met geluid, expressie of door je uit te dossen in bepaalde kleding die past bij Deurne 1300.

Traditiegetrouw wordt de vierdaagse afgesloten met het bloemendefilé op zaterdag 11 juni. Vanuit het verzamelterrein bij wijkgebouw D’n Houten Hoek wordt er om 15.30 uur gestart met het defilé. Na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden op de Markt in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen