21.6 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneStakingen personeel NS vanaf dinsdag ook merkbaar in Deurne

Stakingen personeel NS vanaf dinsdag ook merkbaar in Deurne

De estafettestaking van het NS-personeel zal vanaf dinsdag waarschijnlijk ook gevolgen hebben voor de dienstregeling van het treinverkeer in de regio Deurne. Op die dag wordt gestaakt in de regio Midden-Nederland. Met Utrecht als grootste trein-knooppunt in Nederland zal hierdoor de impact mogelijk heel groot zijn in heel het land.

Woensdag wordt gestaakt in de regio Oost en Zuid (Zutphen, Deventer, Ede-Wageningen, Enschede, Arnhem, Nijmegen, Roosendaal, Vlissingen, Eindhoven, Heerlen, Maastricht) en zal ook in Deurne vrijwel geen treinverkeer mogelijk zijn.

Reisplanner
Reizigers wordt geadviseerd om tijdens de stakingsdagen de reisplanner van 9292.nl in de gaten te houden voor een alternatief reisadvies door te reizen met andere vervoerders. De uitgevallen treinen worden kort voor de staking zoveel mogelijk uit de planners gehaald door de vervoerder.

Alternatief vervoer
De 9292-planner toont bij uitval van vervoer (waar mogelijk) automatisch een alternatief advies met andere vervoerders. De treinen van bijvoorbeeld Blauwnet, Qbuzz, Connexxion, Arriva en Keolis rijden wel. Daarnaast rijden er in de getroffen regio’s ook nog bus, tram en eventueel metro van het stad- en streekvervoer die ook in de 9292-planner opgenomen zijn.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen