11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneStartsein bouw appartementencomplex ’t Stijn in Deurne

Startsein bouw appartementencomplex ’t Stijn in Deurne

Wethouder Helm Verhees heeft vanmorgen om 10.00 uur het startsein gegeven voor de bouw van appartementencomplex ’t Stijn. Dit gebeurde door middel van het boren van de eerste heipaal. Hiermee heeft de CPO vereniging een lange periode van voorbereidingen afgesloten.

‘t Stijn is het eerste levensloopbestendig appartementencomplex voor 50 plussers in zijn soort voor Deurne. De doelstelling van toekomstige bewoners is het langer thuis te kunnen blijven wonen. Dit wordt mogelijk gemaakt  volgens  het principe van goed nabuurschap, de intentie van het omzien naar elkaar maar ook door de ideale ligging van het complex.

Het Appartementencomplex wordt gebouwd op steenworp afstand van het winkelcentrum van Deurne en op loopafstand van het centrum. Dit draagt bij aan de idealen van de toekomstige bewoners om in gezamenlijkheid van de woongemeenschap zo lang mogelijk actief deel te blijven nemen aan de dagelijkse maatschappij en op een prettige manier oud te worden.

Alle bewoners hebben inspraak gehad op de indeling van hun eigen woning zodat iedere woning uniek is. Dat alle 15 woningen inmiddels zijn verkocht is voor de vereniging een prettige en geruststellende gedachte. Ze denken in het najaar van 2019 hun woningen te kunnen betrekken.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen