24.2 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- St. JozefparochieStef Boerenkamps 66ste jubileumprins van De Heikneuters

Stef Boerenkamps 66ste jubileumprins van De Heikneuters

De nieuwe 66ste jubileumprins van De Heikneuters is Stef Boerenkamps. Zaterdagavond werd in het Hofke van Marijke om 22.11 uur bekend gemaakt dat Prins Stef I en Prinses Mieke de scepter dit carnavalsseizoen zullen zwaaien in de St. Jozefparochie in Deurne.

Stef is 53 jaar en deze kersverse Prins is eigenaar van Boerenkamps Woninginrichting. Hij is getrouwd met Mieke de Corte uit Heusden en hebben samen dochter Silke en zonen Jip en Abe. Naast het werk vindt hij het leuk om een potje poolbiljart te spelen, is hij scheidsrechter bij de veteranen van SJVV en gaat hij op zondagochtend graag tennissen of naar een thuiswedstrijd van PSV. Prins Stef d’n Uurste gaat regeren met zijn spreuk; “Dizze Carnaval gin kamerbreed tapijt of bluumkes gordijn, mar in hart en nieren ‘n Heikneuter zijn”

Snoephorloge
De carnavalsvereniging uit de Hei viert dit jaar haar 66-jarig bestaan. Omdat op een ludieke manier onder de aandacht te brengen, werden afgelopen maanden bij honderden inwoners van Deurne en omgeving mysterieuze enveloppen in de brievenbus bezorgd. Elke envelop bevatte een snoephorloge met daaraan een kaartje met de tekst ‘Tijd voor een feestje! W.D.H.Z.D.I.H.F.’

Carnavalsstunt
Vrijdag op de elfde van de elfde maakte voorzitter Peter Proenings van De Heikneuters bekend dat het om een carnavalsstunt ging van de vereniging: “Deze actie is bedacht als teaser in de aanloop naar ons jubileumjaar. Onze vereniging bestaat 66 jaar, dat gaat deze carnaval groots gevierd worden. Want wie onze vereniging kent, weet: Waar De Heikneuters Zijn Daar Is Het Feest!”

Driedubbel verenigingsjubileum
Er wordt ook al hard gewerkt door De Heikneuters aan de voorbereidingen voor het jubileumweekend van 17 tot en met 19 maart 2023. Dan wordt een driedubbel verenigingsjubileum gevierd: Stichting Heilight Parade viert in hetzelfde weekend het 3de lustrum en Gelegenheidskapel Toeternietoe voorziet al 11 jaar De Heikneuters van muzikale ondersteuning.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen