8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneSteunpunt politie Deurne gaat sluiten

Steunpunt politie Deurne gaat sluiten

De politieorganisatie verandert mee met de maatschappij en de veranderende service behoeften van burgers. Daarom wil het politieteam Peelland de beschikbaarheid van politiemensen, om aangifte te doen, nog efficiënter maken.

De publieksfunctie het gemeentelijke steunpunt Deurne vervalt vanaf 1 april 2018. Dat betekent dat het gesloten is, en alleen op afspraak door politiemedewerkers bemand wordt. Steeds vaker bleek namelijk dat er tijdens de openingstijden nauwelijks bezoekers kwamen. Mogelijk werd dit veroorzaakt door het feit dat de meeste mensen op deze tijdstippen aan het werk waren en veel aangiften reeds via internet of in de avonduren gedaan werden. Het steunpunt is altijd enkele uren per dag open geweest.

De aangiftemogelijkheden in het bureau Helmond worden daartentegen flink verruimd. Vanaf 1 april 2018 worden óók in de avonduren tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag gedurende de hele dag tot 17:00 uur afspraken ingepland. Aan u dus de keuze; online aangifte doen via internet, een afspraak maken, direct telefonisch aangifte doen of toch tijdens openingstijden het bureau Helmond binnenlopen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen