20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneStorm leidt tot schade in gemeente Deurne

Storm leidt tot schade in gemeente Deurne

Vandaag raasde er over heel Nederland hevige windkrachten, tot wel 120 km per uur, wat leidde tot veel schade. De westerstorm richtte ook schade aan in de gemeente Deurne.

Liessel

In Liessel was het vandaag op verschillende plekken raak. Bij de St. Willibrorduskerk was een tak afgebroken op een gashuis. Er was geen gaslek gemeten bij het gashuis.

Aan de Molenweg in Liessel dreigde een boom om te vallen op een woning. De brandweer heeft de boom daar veilig omgezaagd.

Deurne

Aan de Veenmossingel in de Heiakker is vanmiddag een boom omgevallen. De Weerijs in Deurne werd ook getroffen door de storm. Daar vlogen dakpannen van een huis naar beneden op de straat.

Vanochtend stortte de aanbouw van een nieuwe zolder bij een nieuwbouw aan de Rietven in. Daar zijn geen gewonden gevallen.

Sint Jozef 

In de Sint-Jozef Parochie was het vandaag ook raak. Daar viel een boom op een woning in de Rogier van de Weijdenstraat. Niemand raakte daar gewond. Ook viel er een deel van een dak tegen een lantaarnpaal aan op de parkeerplaats bij de Lidl.

NS en Rijkswaterstaat

Nederlandse Spoorwegen laat vandaag nog maar een beperkt aantal treinen rijden tussen Venlo en Eindhoven. Het treinverkeer wordt morgen volgens de dienstregeling weer hervat. Rijkswaterstaat laat weten dat mensen die de weg op gaan rekening moeten houden met een drukke avondspits vanwege de westerstorm.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen