15.9 C
zondag 5 mei 2024
Home- DeurneSV Deurne in bekertoernooi uitgeschakeld door RKSV Wittenhorst (1-2)

SV Deurne in bekertoernooi uitgeschakeld door RKSV Wittenhorst (1-2)

De eindstand van het bekerduel tussen SV Deurne en RKSV Wittenhorst stond donderdagavond al na minder 45 minuten op het scorebord. De Limburgse ploeg van Sjoerd van der Coelen versloeg de blauwwitten met 1-2 en heeft daarmee de tweede ronde van het bekertoernooi overleefd.

Voordat het eerste doelpunt werd gescoord in de 35ste minuut, lag de wedstrijd vijf tot tien minuten stil vanwege een ernstige blessure bij SV Deurne-speler Daan Knijnenburg. Jeroen Verkennis van RKSV Wittenhorst zorgde daarna voor de openingstreffer: 0-1.

Deurne sloeg meteen terug met de gelijkmaker door Stefan van de Werf een minuut later: 1-1. Maar Verkennis van Wittenhorst sloeg in de 39ste minuut opnieuw toe: 1-2. Dat was ook meteen nog voor de rust de eindstand en is voldoende voor de Limburgers om verder te bekeren.