14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneSV Deurne op jacht naar ticket achtste finale

SV Deurne op jacht naar ticket achtste finale

SV Deurne speelt morgen om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Sparta’25 in de derde ronde van de districtbeker, nadat de wedstrijd twee keer eerder werd afgelast. 

Met Sparta’25 treft Deurne een ploeg uit de derde klasse. Daar strijd de ploeg van Willem Aarts nog volop mee om het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse.

De winnaar van deze wedstrijd speelt in de achtste finale een uitwedstrijd tegen Prinses Irene uit Nistelrode. Die wedstrijd staat gepland op donderdag 22 maart.

Drie keer is scheepsrecht

Hoewel SV Deurne op papier gezien een uitwedstrijd speelt, wordt de wedstrijd wel gespeeld op het eigen sportpark. ‘Drie keer is scheepsrecht’, een term die wel vaker wordt genoemd. De wedstrijd tussen Sparta’25 en SV Deurne is namelijk al twee keer eerder afgelast.

De eerste keer dat de wedstrijd gespeeld zou worden was het veld in Beek en Donk onbespeelbaar. De KNVB schoof de wedstrijd door naar een week later, 1 maart. De wedstrijd zou gespeeld worden op het kunstgrasveld van Deurne zelf. Vorige week werd het echter opnieuw afgelast, dit keer was het te koud om te spelen.

Een samenvatting van de wedstrijd tussen Sparta’25 en SV Deurne is vrijdagavond om 20.00 uur te zien op DMG TV via dmgdeurne.tv.

Foto: Roos Knijnenburg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen