11.4 C
donderdag 28 maart 2024
Home- DeurneSV Deurne speelt in extremis gelijk, ZSV afgelast

SV Deurne speelt in extremis gelijk, ZSV afgelast

SV Deurne heeft vandaag in de Eerste Klasse D twee kostbare punten laten liggen. In en tegen Geldrop speelde de ploeg van Jurgen Elbers met 3-3 gelijk.

Na 13 minuten voetballen kwam SV Deurne op voorsprong. Anton Loverbos maakte de openingstreffer in de rebound. Daarna nam Geldrop het initiatief en kreeg het enkele kansen. Vlak voor rust kwam de thuisploeg dan toch op gelijke hoogte. Coen Jansen maakte de gelijkmaker voor Geldrop.

Vlak na rust moest Tom Dekkers het veld verlaten. Hij haalde Harm van der Steen, die doorgebroken was, naar de grond en scheidsrechter Nelissen liet hem de rode kaart zien. Toch kwam Geldrop op voorsprong, ondanks dat het met tien man speelde. Opnieuw was het Jansen die in deze wedstrijd een doelpunt maakte, op aangeven van Sander Heesakkers maakte hij de 2-1.

In de 71e minuut stuurde Gregory Lammers vleugelaanvaller Martina met een steekpass weg, de aanvaller maakte berispelijk af en bracht Deurne langs zij. Vijf minuten later was het Van der Werf die na een hoekschop Deurne weer op voorsprong bracht, 2-3. Toch gaven de blauw-witten de voorsprong, voor de tweede keer weg. Vlak voor tijd was het Coen Jansen met zijn hattrick, die Geldrop nog een punt bezorgde.

ZSV

De competitiewedstrijd van ZSV tegen Schaesberg werd zaterdagavond al afgelast door de club, waardoor de Zeilbergse Sport Vereniging nu twee wedstrijden moet inhalen in de competitie.

SV Deurne heeft een zwaar programma voor de boeg. De eerstvolgende competitiewedstrijden zijn allemaal tegen directe concurrenten, tussendoor speelt het nog een bekerwedstrijd tegen Sparta’25 in Beek en Donk.