10 C
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneSV Deurne start seizoen met nederlaag

SV Deurne start seizoen met nederlaag

Evenals vorig seizoen opende SV Deurne de competitie met een thuisduel tegen Geldrop. Waar Geldrop toen tegen een verrassende 3-0 nederlaag aanliep en ook in Geldrop de punten aan Deurne moest laten, was het vandaag een gretig en fel uit de startblokken komend Geldrop dat terecht met de punten aan de haal ging.

De eerste mogelijkheid was voor Deurne, Parfait Luwawa lobde de bal in de 2′ minuut te onzuiver over de doelman. Daarna was Geldrop de bovenliggende partij, maar wist een drietal goede kansen niet te verzilveren. In de 35e minuut kreeg Geldrop de 0-1 cadeau, Parfait speelde vanaf de middenlijn de bal terug op keeper Joost Bukkems, die vervolgens trachtte Mark Janssen uit te kappen, hetgeen faliekant mis ging 0-1. In de 1e minuut na rust werd het nog erger voor Deurne toen Mark Werts slap ingrijpen van de Deurne- verdediging direct afstrafte met een intikkertje 0-3. Daarmee was de wedstrijd in feite gespeeld.

Uiteindelijk kreeg Deurne toch nog loon naar werken door de 1-3 te maken. Jan Kuijpers wist een voorzet van Parfait goed binnen te lopen.

De samenvatting van het eerste competitieduel is morgenavond om 19.00u te zien op www.dmgdeurne.tv.