6 C
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneSV Deurne wint genadeloos van BSV Limburgia (7-0)

SV Deurne wint genadeloos van BSV Limburgia (7-0)

Het eerste elftal van SV Deurne liet zondagmiddag in de wedstrijd tegen BSV Limburgia zien waarom ze op dit moment koploper zijn in de eerste klasse D. De Limburgse ploeg wist in sportpark De Kranenmortel nauwelijks tegenstand te bieden en verloor met 7-0 van SV Deurne.

Al voor de rust wisten de blauw-witten twee doelpunten binnen te halen met in de tiende minuut een treffer van Thijs Mattheij en na 21 minuten een doelpunt van Stefan van de Werf.

Spectaculaire omhaal
In de tweede helft komt het doelpuntenfestijn van SV Deurne echt op gang met in de 52ste minuut het tweede doelpunt van Thijs Mattheij in deze wedstrijd; 3-0. Stefan van de Werf weet er 4-0 van te maken met een spectaculaire omhaal na 68 minuten spelen.

Goede combinatie
Parfait Luwawa staat nog maar net in het veld als hij in de 77ste minuut de 5-0 weet binnen te halen. Dankzij een goede combinatie van Luwawa en Mark Louwers krijgt die laatste de bal in het net bij Limburgia en is de 6-0 een feit in de 85ste minuut. Aziz Sabbar maakt het met hulp van Luwawa af en brengt SV Deurne op een eindstand van 7-0.

Omdat er volgens de huidige coronaregels geen publiek bij sportwedstrijden aanwezig mag zijn, werd de wedstrijd tussen SV Deurne en BSV Limburgia via een stream uitgezonden op YouTube. De volledige wedstrijd kun je hieronder terugkijken.