21.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- Deurne’t Peels Toneel serveert dit jaar thee met charme

’t Peels Toneel serveert dit jaar thee met charme

‘t Peels Toneel speelt de komedie ‘Thee heeft zoveel charme’ op zaterdag 17, zondag 18, donderdag 22 en zaterdag 24 maart. De voorstellingen worden opgevoerd in De Gouden Helm, Oude Peelstraat 3 in Helenaveen.

Op donderdag begint de voorstelling om 19.30 uur, op zaterdag en zondag begint deze om 20.00 uur. Kaartjes zijn vanaf 19 februari verkrijgbaar aan de bar van De Gouden Helm, bij de Peelbascule of via 06-22997436. Kaartjes kosten € 10,- per stuk, ook als u op de dag zelf pas een kaartje koopt. Dit jaar staat er wederom een tribune in de zaal en zijn de kaartjes niet op stoelnummer. Meer informatie is te vinden op www.peelstoneel.nl of via onze Facebookpagina.

Op zondag 8 april staat ‘Thee heeft zoveel charme’ in de Rabo Cultuurzaal van het Cultuurcentrum Martien van Doorne. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaartjes voor deze uitvoering zijn verkrijgbaar via de theaterkassa van het cultuurcentrum of via hun website: http://www.ccdeurne.com/. De prijs van een kaartje is € 12,- en is inclusief een consumptie.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen