9.4 C
Deurne
zondag 10 december 2023
Home- DeurneTegenstanders van plannen Langstraat (N270) in Deurne naar Raad van State

Tegenstanders van plannen Langstraat (N270) in Deurne naar Raad van State

Ze zijn zeker niet tegen aanpassingen aan de Langstraat/N270 die de weg veiliger maken maar ze zijn wel tegenstander van de plannen die de gemeente Deurne voor ogen heeft. Dat vertellen ze vandaag in een artikel van het Eindhovens Dagblad.

Nadat ze bij de gemeente en de provincie bot vingen met hun alternatieve plan, stappen de omwonenden woensdag naar de Raad van State in een ultieme poging om de huidige plannen aan te laten passen. De strijd van de bewoners duurt nu al drie jaar en eigenlijk willen ze er maar één stoplicht bij en dan kunnen ze leven met het plan geven ze aan tegenover het ED.

Documentaire
Bekijk hieronder de documentaire die DMG vorig jaar maakte en waarin onder meer wordt gesproken met Niels Crooijmans, advocaat van de omwonenden. Hij vindt nu dat provincie en gemeente weer terug naar de tekentafel moeten en gaat dit woensdag bij de Raad van State onderbouwen. In de reportage over de N270 wordt ook gesproken met Helm Verhees namens de gemeente Deurne en Jos Korsten van de Provincie Noord-Brabant.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen