14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- NeerkantTheatergroep Neerkant kan publiek weer laten lachen met nieuwe voorstelling

Theatergroep Neerkant kan publiek weer laten lachen met nieuwe voorstelling

Twee jaar lagen de optredens van Theatergroep Neerkant helemaal stil vanwege de coronapandemie, maar nu kunnen ze eindelijk weer optreden voor publiek. Drie avonden lang, op 13, 14, en 15 mei staan ze op de planken in Neerkant en brengen ze hun nieuwste theaterstuk ‘Boeing Boeing’.

Het verhaal is geschreven door Marc Camoletti naar een bewerking van Jon van Eerd en staat onder regie van Jermaine van Haarlem. “Eindelijk goed nieuws dat wij weer voor jullie een mooie voorstelling mogen gaan opvoeren. Het wordt gegarandeerd lachen, wij hebben er zin in”, laten de leden van Theatergroep Neerkant weten.

Levensgenieter
Het verhaal in het hilarische stuk gaat over de vrijgezelle Bernard die goed geld verdient in de reclamewereld en woont in een mooi appartement. Hij is een echte levensgenieter en heeft zijn zaakjes mooi voor elkaar .

Stewardessen
Bernard heeft verschillende vriendinnen tegelijkertijd zonder dat zij dit van elkaar weten. Dan is de wereld van de luchtvaart misschien wel de meest ideale omgeving om je geliefde te selecteren? Stewardessen vertoeven regelmatig in het buitenland, zijn redelijk zelfstandig, altijd mooi, daadkrachtig en onontbeerlijk en gebonden aan strakke vluchtschema’s! Met andere woorden het appartement van Bernard is een paradijsje op aarde! Totdat Harrie verschijnt en de boel danig uit de hand loopt. Bernard dreigt ontmaskerd te worden en Harrie trekt alles uit de kast om zijn vriend te helpen, maar had er niet op gerekend dat hij zelf ook nog een hart heeft.

De voorstellingen vinden plaats op 13, 14 en 15 mei om 20.00 uur in gemeenschapshuis de Moost aan de Moostenstraat 3 in Neerkant.

De toegangskaartjes in de vorm van boardingpassen zijn verkrijgbaar bij Xandra’s Super of via www.neerkant.jimdosite.com.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen