5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneTom Waes komt naar Nederland; wat mag hij niet missen in de...

Tom Waes komt naar Nederland; wat mag hij niet missen in de gemeente Deurne

De populaire reisjournalist Tom Waes gaat na Vlaanderen, ook met zijn tv-programma Nederland in. Afhankelijk van de tips die door kijkers kunnen worden ingestuurd, zou het ook kunnen zijn dat hij op bezoek komt in de gemeente Deurne.

Wat zou hij dan absoluut niet mogen missen? Een wandeling door De Peel of een bezoekje aan het Tuinpad van mijn vader en Museum de Wieger? Of moet hij eens op de koffie gaan bij Berry Toonen in Liessel? Tom Waes is op zoek naar tips over fascinerende mensen, plekjes of tradities in Nederland en ook in onze gemeente.

Dichterbij huis
Normaal gaat Reizen Waes naar de verste plekken op de wereld maar door de coronacrisis moet hij het nu dichterbij huis zoeken. Door het succes van de serie door Vlaanderen, komt hij binnenkort ook in Nederland rondreizen met zijn cameraploeg. Waes geeft aan dat hij in ons land in elk geval al is uitgenodigd bij een mevrouw met een datingbureau voor konijnen. Als je ook iets weet dat Tom Waes beslist moet zien in de gemeente Deurne, stuur dan een mail naar tips@reizenwaes.be en misschien zie je jouw idee wel terug op tv.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen