Ook dit jaar geeft VC de Krum in de tweede zondag van Juli acte de présence voor hun jaarlijkse Tractorto..." />
5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneTractortoertocht VC de Krum

Tractortoertocht VC de Krum

Ook dit jaar geeft VC de Krum in de tweede zondag van Juli acte de présence voor hun jaarlijkse Tractortoertocht. Want op zondag 15 juli houden ze voor de 21e keer een Tractortoertocht door de Peel.

Geïnteresseerde toerders met oldtimertractoren zijn van harte welkom in het centrum van Zeilberg (gemeente Deurne). Vanaf 10.00 uur verzamelen de tractoren op het plein bij de kerk en worden de deelnemers bij Café Bright Side ontvangen voor een kop koffie en een broodje waarna de tocht omstreeks 11.00 uur van start zal gaan. Halverwege de tocht maken wordt picknickstop gemaakt voor het nuttigen van broodjes Hamburger, koffie en frisdrank. Deze locatie staat jaarlijks garant voor een mooie bezienswaardigheid om naar uit te kijken.In het verleden waren dit musea met vele authentieke materialen bij hobbyisten op locatie. Omstreeks 17.00 uur zal de tocht eindigen, waar de koffie al klaar staat. Hier zal dan een groepsfoto worden gemaakt van de deelnemers met hun tractoren.

Tijdens de toertocht van afgelopen jaar hadden heel wat deelnemers met oldtimertractoren zich ingeschreven en zo stonden rond 11.00 uur weer veel tractoren in de startblokken om aan een tocht van 60 kilometer te beginnen. Inclusief bijrijders waren alle mensen getuigen van een prachtige tocht door de Brabantse en Limburgse Peelgemeenten.

Voor deelname aan deze tocht kan vooraf worden ingeschreven. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-53 25 18 08 of via e-mail info@vcdekrum.nl

Meer informatie staat op de website www.vcdekrum.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen