4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- LiesselTruckshow Liessel; een wei vol met ruim 700 vrachtwagens én Henk Wijngaard

Truckshow Liessel; een wei vol met ruim 700 vrachtwagens én Henk Wijngaard

Het succesvolle recept van Truckshow Liessel is al jaren ongeveer hetzelfde. Blinkend chroom en ronkende diesels van honderden vrachtwagens in een wei aan de Hazeldonkseweg én onmisbaar bij een evenement als dit; een optreden van Henk Wijngaard. Zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus komen vrachtwagenliefhebbers uit binnen- en buitenland weer bijeen voor de truckshow in Liessel.

Ook wordt elk jaar het aantal mensen groter dat naar het event komt voor alle activiteiten om de vrachtwagens heen: “Je kunt er natuurlijk trucks bekijken, maar voor de kinderen zijn er ook diverse kramen, een miniaturenshow, springkussens, draaimolen, een ballonnenclown en schminken. Steeds meer mensen komen niet persé voor de vrachtwagens, maar voor het feest eromheen”, zegt Edwin Thijssen van de organisatie. Hoofdattractie blijven volgens hem wel de trucks: “Er staan ruim 700 vrachtwagens en in onze speciale showhoek vind je trucks, die je echt gezien moet hebben!”

Henk Wijngaard
In de grote festivaltent op het terrein zijn er op beide dagen verschillende optredens. “Op zaterdag gaan we vanaf 16.00 uur los met John West, Freddy Moreira, Barry Fest, Marco Schuitmaker, Daani, Plug ’n Play, Het Foute Uur, Feest-DJ Gradje, DJ Mark-E en DJ Daan. Zondagmiddag draait resident-DJ Mark en staat Henk Wijngaard op het programma. Die is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met het truckersleven. Dus die zal een spetterend optreden gaan geven”, zegt Thijssen.

Truckshow Liessel is te vinden aan de Hazeldonkseweg en opent zaterdag om 13.00 uur en zondag om 9.00 uur. Bij de tweede dag vindt rond 15.00 uur de prijsuitreiking plaats voor de mooiste truck. De deelnemende vrachtauto’s zullen zondag rond 16.00 uur het terrein verlaten. De entree bedraagt zaterdag 15 euro en zondag 7,50 euro. Weekendkaarten zijn verkrijgbaar voor 20 euro. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen