7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- LiesselVC Gekkewerk viert 11-jarig jubileum met feest

VC Gekkewerk viert 11-jarig jubileum met feest

VC Gekkewerk begint in 2007 met een paar jonge jongens uit Liessel en in het jubileumjaar met de elfde wagen pakken ze groots uit en slepen vele prijzen in de wacht. VC Gekkewerk gaat het jubileumjaar afsluiten met een groot feest.

Zij dromen al jaren van het bouwen van een carnavalswagen. In 2007 is het dan zo ver en dat is het begin van een mooie toekomst. Door de jaren heen wordt de groep uitgebreid met nog meer enthousiaste jongens en meiden. Maar ook de wagens maken qua omvang en techniek een groei mee. Uiteindelijk groeit de groep uit tot een groep van formaat en kwaliteit.

Carnavalsseizoen 2017 vormt een absoluut hoogtepunt. Al jaren bestaat er het verlangen om tijdens het jubileumjaar, traditioneel het elfde jaar, groots uit te pakken. En met deze elfde wagen weten zij vele prijzen door de hele regio te behalen. Ze winnen in de optochten van Eindhoven, Liessel en in Asten. Maar ze zijn vooral trots op de publieksprijzen die ze behalen in Liessel en Asten en de tribuneprijs in Budel. Hun creaties zijn bekend door heel de regio, zelfs tot in België.

Het is traditie onder wagenbouwers om een feest te geven als ze 11, 22 of 33 jaar bestaan en nu is het de beurt aan Vc Gekkewerk om een te gek feest te organiseren. Het belooft een mooi feest te worden, met vele bezoekers en toffe artiesten. Alle sponsoren hebben een uitnodiging gekregen, maar Vc Gekkewerk laat weten dat ook mensen zonder uitnodiging van harte welkom zijn om het feest mee tot een succes te maken.

Joey Martens, DJ Tom van Leeuwen, DJ Dennis en DJ Mark-E vormen het programma van het jubileumfeest, dat gehouden wordt in de Kastanje in Liessel. De entree is gratis.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen