-2.9 C
Deurne
zaterdag 2 december 2023
Home- DeurneVerschillende wegafsluitingen in Deurne vanwege asfaltonderhoudswerkzaamheden

Verschillende wegafsluitingen in Deurne vanwege asfaltonderhoudswerkzaamheden

In de periode van eind augustus tot en met begin oktober vinden er op verschillende plaatsen in Deurne onderhoudswerkzaamheden plaats aan het asfalt van wegen, voet- en fietspaden. Tijdens het werk is er op die plaatsen geen verkeer mogelijk en worden er omleidingen ingesteld of worden weggebruikers door verkeersregelaars over een andere route gestuurd.

Van 21 augustus tot en met 17 september worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de voet- en fietspaden in de wijk Heiakker, bij de Dieze en in de Pelikaanhof. Het asfalt wordt waar nodig gerepareerd, vervangen of versterkt. Tijdens deze werkzaamheden zijn de voet- en fietspaden afgesloten en worden de fietsers door verkeersregelaars omgeleid.

Ook aan de Zinkskelaan wordt gewerkt aan de weg. Hier worden van 21 augustus tot en met 8 oktober de asfalt dek- en tussenlaag vernieuwd. Verder wordt er grondwerk verricht in verband met verbreding van de weg. Er wordt ook een betonsloof aangebracht en de bermen worden afgewerkt. Tijdens deze werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer en worden er omleidingsroutes ingesteld. Voor de hulpdiensten blijft de Zinkskelaan wel bereikbaar.

De gemeente meldt dat bij al deze wegwerkzaamheden onvoorziene omstandigheden zoals langdurige regen, roet in het eten kunnen gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen