1.6 C
Deurne
zondag 4 december 2022
Home- Deurne Dader explosie Zandbosweg staat op videobeelden; politie zoekt mensen die persoon...

[VIDEO] Dader explosie Zandbosweg staat op videobeelden; politie zoekt mensen die persoon herkennen

De persoon die zaterdagavond rond 22.00 uur bij een woning aan de Zandbosweg in Deurne een explosie heeft veroorzaakt, is te zien op beelden van de videodeurbel van de bewoners. De politie heeft beelden vrijgegeven waarop een persoon in beeld komt die iets in de brievenbus stopt waarna er een ontploffing plaatsvindt.

De verdachte draagt op de avond een blauwe of blauwpaarse hoodie en een grijze of zwarte lange broek. Het gaat vermoedelijk om een jongeman van ongeveer 1.85 meter groot. Hij is na het ontsteken van het explosief over het hekje naar de tuin van de buren gesprongen en daarna weggerend. “We vermoeden dat de explosie bij de voordeur is veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Door de explosie is er een groot gat ontstaan en is een ruit gebarsten”, meldt de politie.

De politie zoekt getuigen maar ook andere mensen die mogelijk videobeelden hebben van het incident. Tips doorgeven kan via het formulier op de website van de politie of via de Opsporingstiplijn op 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Foto en video: Politie.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen