20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- Deurne Nieuwe winkel Van Deursen Bloemen geopend in Molenlaan Deurne

[VIDEO] Nieuwe winkel Van Deursen Bloemen geopend in Molenlaan Deurne

Met de opening van de nieuwe winkel van Van Deursen Bloemen is een einde gekomen aan een tijdperk. Meer dan 50 jaar was de bloemenzaak gevestigd aan de Veldstraat 5, maar sinds donderdag is die voortaan te vinden aan de Molenlaan 1C, naast het Wijnhuis in Deurne. Bij de eerste dag dat de nieuwe locatie was geopend, kwamen veel klanten een kijkje nemen in de winkel.

“We zijn enorme trots dat we onze nieuwe winkel zo vlug naar wens hebben gekregen, samen met ons geweldige team en dierbaren. Ook hebben we iets heel leuks voor de klanten. In samenwerking met één van onze vaste kwekers, krijgt iedere klant deze dagen een prachtige plant van ons cadeau”, vertellen eigenaren Anthony en René van Deursen.

Ze benadrukken ook dat hun winkel de enige officieel gecertificeerde duurzame bloemist ‘GOUD’ in Deurne en omgeving is en dat hun bloemen en planten daardoor geteeld worden onder eerlijke ‘fairtrade’-omstandigheden als het gaat om onder andere milieu en arbeidsomstandigheden.

Tekst gaat verder onder de video.

Supermarkt
Het oude pand aan de Veldstraat is verkocht aan het Duitse Aldi Vastgoed B.V., dat op die plek al vier jaar een supermarkt wil openen. Dat plan stuitte op verzet van omwonenden, die vrezen voor vrezen voor geluidsoverlast en een onveilige verkeerssituatie. In augustus stonden tegenstanders van de Aldi-supermarkt in de Veldstraat voor de Raad van State in Den Haag om de bouw tegen te houden. De Raad van State moet nog uitspraak doen in de zaak.

De Duitse supermarktgigant heeft ook het perceel naast de voormalige bloemenzaak aan het Haageind 40 gekocht, waar Aldi een parkeerplaats wil aanleggen voor de toekomstige Aldi ernaast.

Foto: Van Deursen Bloemen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen