21.6 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneVier spelers toegevoegd aan eerste selectie SV Deurne

Vier spelers toegevoegd aan eerste selectie SV Deurne

Voor het komende seizoen heeft SV Deurne de beschikking over vier doorstromende of terugkerende spelers. Tom Schepers sluit vanuit Deurne 2 aan bij de eerste selectie. Dennis Groen en Erwin van den Broek keren beiden vanuit Gemert terug bij SV Deurne. Robin Verhoeven zal vanuit JO19-1 ook aansluiten bij de eerste selectie van de voetbalvereniging.

Team Technische Zaken van SV Deurne meldt dat met het grootste deel van de huidige selectie overeen is gekomen ook volgend seizoen actief te zijn voor de club. Jan Kuipers, Twan Hendricks, Harm van der Steen, Joost Bukkems, Wim Verbeek, Daan Geven, Mark Louwers, Job Steeghs, Stefan van der Werf, Yuri Veeneman, Parfait Luwawa, Mark Kuipers, Anton Loverbos, Ruhendry Martina, Arne van Geffen, Gregory Lammers, Thijs Matheij, Frank Derks en Luuk Veeneman hebben aangegeven mee te willen spelen in het seizoen 2019/2020.

Revalidatie

Voor Arne van Geffen wacht eerst nog een langdurige revalidatie omdat hij een nieuwe kruisband heeft gekregen. Maarten Vos gaat stoppen bij SV Deurne en Quincy Plas zal de overstap maken naar FC Zwaneven in België.

Fysiotherapie

Hoofdtrainer Jurgen Elbers en assistent trainer Frank Teeuwen blijven ook volgend jaar aan als leiding van het eerste ploeg. Ook Johan Wagner (teammanager), Micha Bombeeck (keeperstrainer) en Jan Lutters (materiaal-man) zullen hun werkzaamheden voortzetten. Fysiotherapie Louwers zal in het nieuwe seizoen opnieuw de taken van de medische staf op zich nemen voor de blauw-witten. Tom Louwers doet de verzorging op wedstrijddagen. Voor Stef van Rooij wordt het zijn tweede seizoen als assistent-scheidsrechter.

Dinsdag 6 augustus staat voor SV Deurne de eerste training van het seizoen 2019/2020 op de agenda.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen