13.1 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneVierde editie dorpsquiz Deurne Wittut uitgesteld door coronamaatregelen

Vierde editie dorpsquiz Deurne Wittut uitgesteld door coronamaatregelen

Nog maar een paar dagen en de vierde editie van de dorpsquiz Deurne Wittut zou van start gaan. Maar dinsdag maakte de organisatie bekend dat de populaire quiz komende zaterdag niet zal doorgaan en wordt uitgesteld tot een later moment.

“Het is een moeilijke en emotionele beslissing voor ons geweest maar na overleg met de gemeente, vinden we het gezien de nu net aangescherpte coronamaatregelen het verstandigste om Deurne Wittut uit te stellen”, vertelt Marleen Holtackers van de organisatie van de dorpsquiz.

Digitaal
Een enorme domper voor de organisatie die al maandenlang bezig is met de voorbereidingen maar natuurlijk ook voor de 71 teams die zaterdag 3 oktober zouden meedoen met de quiz. Deze editie zou vanwege de coronaregels al in aangepaste vorm plaatsvinden waarbij veel digitaal zou worden gewerkt. Na de uitbreiding van de coronamaatregelen heeft de organisatie van Deurne Wittut overlegd met de gemeente en die adviseerde om het evenement op dit moment niet door te laten gaan en uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Niet voor niets
Maar het werk is niet helemaal voor niks geweest legt Holtackers van Deurne Wittut uit: “We willen benadrukken dat deze vierde editie niet definitief afgelast is maar alleen uitgesteld. Op een latere datum gaat Deurne Wittut zeker nog door, of dat nog dit jaar is weten we nog niet maar we gaan deze editie van de quiz sowieso nog laten plaatsvinden. De voorbereidingen die we nu hebben gedaan wat betreft de vragen en opdrachten zijn dus ook niet voor niets, die kunnen we zeker nog gebruiken als Deurne Wittut alsnog doorgaat.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen