17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- VlierdenVlierdens festival Popcorn krijgt vervolg na succesvolle eerste editie in het maisveld

Vlierdens festival Popcorn krijgt vervolg na succesvolle eerste editie in het maisveld

Na de uitverkochte eerste editie van Popcorn vorig jaar in Vlierden, heeft de organisatie besloten het festival in de Vlierdense maisvelden in 2023 voort te zetten. Op zaterdag 26 augustus gaat de tweede editie plaatsvinden op het veld tussen Voetbalvereniging SPV Vlierden en het gebouw van Scouting Vlierden.

“Het belooft dit jaar een nog grotere, leukere en betere editie te worden”, verzekert de organisatie van Popcorn. Het evenement wordt deze keer gehouden op een uitgebreider terrein en er zijn nog meer artiesten geboekt dan vorig jaar.

‘Vette line-up’
“Tijdens dit festival verwelkomen we bekende lokale DJ-acts als Brocco, Durgedraaid Feestteam, Craniax, Lux ’n Flex, Sympthom, SpaceApes, Vivah, Wumderbar en DJ Mazzeltof & MC Speechless”, zegt de organisatie. “We hebben een hele vette line-up met een mix van aanstormend dj-talent, grote namen en lokale dj’s zoals onze eigen Brocco uit Vlierden en Craniax uit Milheeze.”

Het initiatief voor het festival werd genomen door een aantal jeugdige Vlierdenaren die vinden dat er één dag in het jaar een feest op topniveau gehouden moet worden. Bas Leesberg is één van de leden van het Popcorn-team: “Omdat er rondom Vlierden veel mais wordt verbouwd, leek het ons leuk om een festival te organiseren dat daar mee te maken heeft. En mais is het belangrijkste ingrediënt van popcorn; dus zo werd Popcorn geboren. De eerste editie was direct volledig uitverkocht. In 2023 zet Popcorn Vlierden het feestgedruis voort met een tweede editie.”

Knalfeest
Vorig jaar zat het de organisatie niet mee wat betreft het weer, waardoor de vriendengroep op zaterdagochtend nog in de stromende regen bezig was met de laatste voorbereidingen voor het festival middenin de mais. “Uiteindelijk klaarde het op en werd het een knalfeest en dat gaat het dit jaar ook worden in de maisvelden aan de rand van het pittoreske en gezellige Vlierden”, zegt Leesberg.

Popcorn Vlierden vindt zaterdag 26 augustus van 14.00 tot 24.00 uur plaats op het veld tussen Voetbalvereniging SPV Vlierden en het gebouw van Scouting Vlierden. Het evenement is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Meer informatie en tickets vind je op popcornvlierden.nl.

Foto’s: Popcorn Vlierden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen