12.5 C
Deurne
dinsdag 24 mei 2022
Home- St. JozefparochieVoetbalclub SJVV Deurne viert 75-jarig jubileum met pubquiz via livestream

Voetbalclub SJVV Deurne viert 75-jarig jubileum met pubquiz via livestream

Een jubileum vieren als vereniging is in deze tijd met de huidige coronaregels niet echt mogelijk. Daarom hebben de leden van SJVV in Deurne besloten om op zaterdag 8 januari hun 75-jarig jubileum te vieren via een livestream met een avond vol entertainment, een pubquiz, muziekbingo en de jubilarissen worden tijdens de show gehuldigd.

Het digitale evenement is niet alleen bedoeld voor de leden of supporters van SJVV maar voor iedereen, geeft de club aan: “Jong en oud, man of vrouw, lid of geen lid, sponsor, supporter of donateur. Deze show is echt voor iedereen.” De kijkers kunnen meespelen met verschillende spellen. “Er is een pubquiz met allerlei leuke interactieve spelrondes en filmpjes. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen zijn voor volwassenen en kinderen.”

De livestream van de jubileumshow van de club uit de St. Jozefparochie, vindt plaats op zaterdag 8 januari en duurt van 18.30 uur tot ongeveer 22.30 uur. Het programma is gratis te bekijken via de website van SJVV. Om de club te ondersteunen, wordt wel een bijdrage gevraagd voor het deelnemen aan de pubquiz. Ook zijn er in samenwerking met hoofdsponsor Plus Bouwmans, borrelplanken en speciale biertjes verkrijgbaar als versnapering voor tijdens de liveshow.

Inschrijven voor de quiz kan met een team van maximaal 4 personen via deze link. Het bestellen van de borrelplankjes kan via dit bestelformulier.

Foto: SJVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen